Speeltuin Rotterdam

Clubgebouw Pietje Bell Rotterdam

Speeltuin Pietje Bell Rotterdam
Een clubgebouw voor avonturen speeltuin Pietje Bell, in opdracht van de dienst recreatie Rotterdam. De avonturen speeltuin is omsloten door een aarden wal.

Het gebouw is hier half ingebouwd. Met een trap kan je op het dak komen en over de speeltuin uitkijken. De ruimte is opgedeeld door een voorzieningen strook in een grote en een kleine zaal. In de kleine zaal is een torentje waar je in kan klimmen, in de grote zaal het kantoortje met toezicht en de verkoop van fris en ijs. Uit Bouw nr11 november 2000:Het clubgebouw Pietje Bell lijkt te zijn ontworpen door de gebruikers; kinderen die de bijbehorende avonturenspeeltuin bezoeken. Het is een bonte mengelmoes van kleuren en materialen, een avontuur om nooit te vergeten.